coffeetoo catering & arrangementer asVi har stengt frem til 15. Februar 2023

Vi ønsker deg velkommen til Galleri Festiviteten Coffee Too Arbeiderenes festivitetslokale siden 1909

Galleri Festiviteten er et herskapelig kulturelt flerbrukshus beliggende i historiske omgivelser. Her tilbyr vi god kaffe, bakevarer fra eget bakeri, varme og kalde lunsjretter og kunstutstillinger. Vi garanterer deg god stemning og atmosfære i vakre omgivelser. Kom innom oss eller ta kontakt dersom du ønsker tilbud på møterom, møtemat eller selskapslokale. Ved bestilling av mat for henting, benytt «Klikk &hent» 


GODT OG HJEMMELAGET

Maten vår er laget med omtanke og med ferske råvarer. Vi jobber for å ha gode og varierte menyer med varme og kalde lunsjretter. Kakene bakes i vårt eget kakebakeri, det kjennes på smaken!


SELSKAPET DITT

Vi arrangerer selskap og sammenkomster på forespørsel. Se oversikt over lokaler og skjema for forespørsel nedenfor.


MØTEROM

Vi har møterom i ulik størrelse og kan tilpasses ditt behov. Fra storesalen som er egnet til seminarer og større møter til peisestua og kaféen for mindre samlinger.


HISTORIEN OM HUSET

Festiviteten er tegnet av arkitekt Finn Knudsen og oppført av kammerherre Haaken Larpent Mathiesen i 1909. Huset er bygget på Strømmen trevarefabrikk og er ett av landets første ferdighus. Tomta het opprinnelig ”Vestlykjeberga” og lå under gården Piro og huset er i utgangspunktet bygget som et festivitetslokale til arbeiderene ved Mathiesen Eidsvold Værk. Her ble det holdt basarer, juletrefester, juleball og annet og man kunne også komme å ta ”ukas bad ” og badstu på teten. Senere år er bygget blitt brukt til kontorer, galleri, kafe og arrangementer.